ΠΑΤΡΑ: Το 27ο PODIUM Νέων Καλλιτεχνών

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025, ώρα 7μ.μ. και στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του 27ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, θα παρουσιαστεί και θα δώσει συναυλία κιθαριστικό σύνολο από το Ωδείο ΠΟΛΥΡΥΘΜΙΑ Πρεβέζης. Ο Φίλιππος Σισμανίδης σε ρεσιτάλ κιθάρας θα ερμηνεύσει έργα των F. Sor, A. Lauro, Κ. Τζωρτζινάκη και το Κιθαριστικό Σύνολο θα παρουσιάσει έργα από την εποχή του Λεοπόλδου Μότσαρτ έως κινηματογραφική μουσική του Nikola Piovani.

    Η διδασκαλία και διεύθυνση του συνόλου ανήκει στον καθηγητή κιθάρας Νίκο Ρώσσο.

    Το PODIUM Νέων Καλλιτεχνών διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, για 27 συνεχόμενα χρόνια, και απευθύνεται σε νέους μουσικούς.

    proliptikes

    Η δυνατότητα παρουσίασης νέων καλλιτεχνών, σε επίπεδο Πτυχίου ή Διπλώματος και όχι μόνο και η ευκαιρία ακρόασης νέων συνόλων με μια ευρεία γκάμα μουσικής δημιουργίας από την εποχή της Αναγέννησης μέχρι τη σύγχρονη εποχή, μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας. Το πρόγραμμα μιας συναυλίας είναι το κίνητρο που θα μας οδηγήσει σε μια διεξοδική στάση έναντι της καθημερινής ρουτίνας.

    Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής” με ελεύθερη είσοδο.

    Πληροφορίες στη Γραμματεία του Ωδείου: Ρήγα Φεραίου 7 – τηλ. 2610-277740, ή fb ή www.fe-odeiopatron.gr

    ΠΑΤΡΑ: Το 27ο PODIUM Νέων Καλλιτεχνών

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Για τα τάκος με κιμά Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους...

    ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! NS Yamal, ένα πυρηνικό παγοθραυστικό

    ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. θεωρείται τό.. NS...

    Συνταγή για λαχταριστή Κις Λορέν με τυρί και κρεμμύδι

    Αναζητάτε μια συνταγή που συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια; Η τάρτα τυριού...