ΠΑΤΡΑ: Το μη ανακοινώσιμο πόρισμα της Αστυνομίας

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, δεν είναι απ’ αυτές που θα παραμείνει στα συρτάρια των Αρχών ως ανεξιχνίαστη. Μπορεί να πήρε πολύ καιρό να λυθεί το μυστήριο, μετά την πρώτη πανελλαδική αποκάλυψη του flamis.gr και της εφημερίδας Πελοπόννησος, αλλά σύμφωνα με τις Αρχές που διενεργούν την έρευνα, είμαστε μία ανάσα από τη λύση του μυστηρίου για το πώς τα τρία μικρά κοριτσάκια κατέληξαν στον τάφο. Τρία είναι τα στοιχεία που βοήθησαν, ώστε να μπορούμε πλέον να μιλήσουμε με σιγουριά -κατά τα λεγόμενα των Αρχών- ότι θα αποδειχθούν σύντομα οι αιτίες των θανάτων.

    Το πρώτο έχει να κάνει με τις νέες τεχνολογίες και τις μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί με τα χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στους ειδικούς να κάνουν πολύ περισσότερα με πολύ λιγότερα στοιχεία πια. με λίγα λόγια, τα ευρήματα των ιατρικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στα παιδιά συντελούν στην εξιχνίαση.

    Το δεύτερο έχει να κάνει με τις μαρτυρίες. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια, οι νοσηλευτές των παιδιών αλλά και μία απλή μαρτυρία σε ότι αφορά συμπεριφορές μπορεί να συνθέσουν τα γεγονότα και να δώσουν την λύση.

    Το τρίτο έχει να κάνει με την εμπειρία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, την οποία παραλληλίζουν με αυτή των Γλυκών Νερών με την δολοφονία της Καρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

    H αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο, πάντως η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα, ίσως και μέχρι την Τετάρτη να έχουν γίνει συλλήψεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισαγγελέας για υπερωρίες στο Νοσοκομείο Ρίου: Η μοιρασιά γινόταν σε λίγους και εκλεκτούς;

    Στον εισαγγελέα έχει παραπεμφθεί φάκελος που αφορά σε πλασματικές...

    Ντοκουμέντο: Οι φωτογραφίες που τράβηξε η 43χρονη πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

    Όχι, μόνο δήλωσε αθώα για εμπλοκή στη δολοφονία του Πολωνού, πρώην συζύγου...

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...