ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο το μνημόσυνο για την Αλεξάνδρα

    Ημερομηνία:

    Πέρασαν σαράντα ημέρες από την ημέρα που αναχώρησε για την αιωνιότητα  η Αλεξάνδρα Σαμ, μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα της στην Πατραϊκή κοινωνία.

    Η απουσία της μεγάλη για τον αγαπημένο της σύζυγο Ανδρέα Κλαυδιανό , με τον οποίο χάραξαν από κοινού την επαγγελματική τους πορεία , δραστηριοποιούμενοι στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας , έχοντας στην ιδιοκτησία τους τον Ραδιοφωνικό Σταθμό  ¨ Μουσική Λάμψη  ενώ παράλληλα πρωτοστατούσαν στην διοργάνωση θεατρικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

    Η Αλεξάνδρα έφυγε πολύ  πρόωρα στα 55 της μόλις χρόνια έχοντας δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια με 2 υπέροχα παιδιά , τον Άγγελο και την Ειρήνη .

    Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της δημιουργίας αφήνοντας έντονο το στίγμα της στα πολιτιστικά δρόμενα της πόλης μας , με μεγάλες και αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις , καθώς και μουσικές συναυλίες με ονόματα μεγάλου βεληνεκούς στον καλλιτεχνικό χώρο .

    Όλοι έχουν να πουν έναν Καλό Λόγο για την Αλεξάνδρα , μια Γυναίκα Δυναμική , Δραστήρια , Με Ζωντάνια , Ευγένεια , Ήθος και Πάντα με ένα Λαμπερό Χαμόγελο .

    Το  Σάββατο 07.06 στις 9:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών

    Συγγενείς , φίλοι και γνωστοί θα τιμήσουν την μνήμη της και θα προσευχηθούν για την Ανάπαυση της Ψυχής της .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...