Πάτρα – ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

    Ημερομηνία:

    Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η πορεία που οργανώνεται για τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

    Η πορεία ξεκίνησε από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, με τον δρόμο να έχει κλείσει.

    Οι συγκεντρωμένοι, που υπολογίζονται περίπου στους 450, κατέβηκαν την οδό Ζαΐμη και κατευθύνονται προς το κέντρο, μέσω της οδού Μαιζώνος.

    Ισχυρή αλλά διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας σε όλους τους γύρω δρόμους.

    Σε ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ Πάτρας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

    8 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ -ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    Καλούμε τα εργατικά συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, να παλέψουμε όλοι μαζί και να μην αφήσουμε να γίνουν οι μετανάστες κι οι πρόσφυγες τα εξιλαστήρια θύματα της δολοφονικής πολιτικής του Μητσοτάκη, να μην αφήσουμε τα ζόμπι της Χρυσής Αυγής και των μιμητών της να εμφανιστούν σε πλατείες και γειτονιές και ταυτόχρονα να παλέψουμε μαζί ενάντια σε αυτό το βάρβαρο σύστημα, που στην πιο βαθιά του κρίση παράγει ακόμη περισσότερη ανισότητα, φτώχεια, πολέμους, ρατσισμό.

    Στα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καλούμε στην ενωτική αντιφασιστική συγκέντρωση στο Παράρτημα (Κορίνθου και Αράτου) ,
    το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, στις 12 το μεσημέρι.

    Πάτρα - ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) Πάτρα - ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) Πάτρα - ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) Πάτρα - ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

    Πάτρα - ΤΩΡΑ: Πορεία αυτή την ώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός για τροχαίο με θύμα 6χρονο στα Ζαρουχλέϊκα

    Κινητοποίηση των Αρχών, νωρίτερα, στην Πάτρα, για διακομιδή ανήλικου...

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

    Το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Πρόεδρος – Σεμιτέκολος Παναγιώτης Α’...

    Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: «Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη – Παράγουμε πρωτογενή πλεονάσματα»

    Σε συζήτηση με τον καθηγητή Οικονομικών στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης...

    ΑΧΑΪΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο Θανάση Μπακόπουλο, πατέρα δύο παιδιών

    Θλίψη στα ΜΜΕ της Αχαΐας και της χώρας, προκάλεσε...