ΠΑΤΡΑ: Τρέχει από … σκάλες σε σκάλες η Αστυνομία! Ολη τη νύχτα οι έλεγχοι – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Καθημερινό πλέον είναι το φαινόμενο να συγκεντρώνεται κόσμος στις μεγάλες σκάλες της Πάτρας και κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας τις απογευματινές ώρες.

PHILOXENIA

Με αυτή την κατάσταση εκφράζουν την αντίθεση τόσο έμποροι της πόλης αλλά και καταστηματάρχες της εστίασης καθώς όπως υποστηρίζουν το lockdown παίρνει διαρκώς νέες παρατάσεις με τα κρούσματα να παραμένουν ψηλά για την πόλη και το πολυπόθητο άνοιγμα των μαγαζιών τους να μην έρχεται.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι αυστηροί στο κέντρο όμως το ζήτημα είναι πως διεξάγεται ένα είδος “κυνηγητού” μεταξύ των αρχών και των νέων. Για παράδειγμα το απόγευμα της Παρασκευής οι σκάλες της Αγίου Νικολάου ήταν έρημες σε αντίθεση με αυτών της Γεροκωστοπούλου όπου δεν μπορούσε να περάσει κανείς από κόσμο.

Όταν λοιπόν πέφτει… σύρμα ότι σε ένα μέρος υπάρχουν αστυνομικοί γεμίζει ένα άλλο. Οι έλεγχοι πάντως συνεχίστηκαν όλο το βράδυ και θα επαναληφθούν και σήμερα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ηλεία: Δεκαεννέα χρόνια μετά την τραγωδία στην Αρτέμιδα τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων πυροσβεστών

Δεκαεννέα χρόνια έχουν περάσει από την 24η Αυγούστου 2007,...

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός...

Ο Νίκος Αλιάγας χόρεψε με φουστανέλα σε πανηγύρι στη Σταμνά Μεσολογγίου

Ο Νίκος Αλιάγας τίμησε τις ρίζες του και χόρεψε με φουστανέλα...