ΠΑΤΡΑ: Τρεις οι υποψήφιοι για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου

    Ημερομηνία:

    Πυρετωδώς προχωρούν και με αυξημένη συμμετοχή οι διαδικασίες για τις φετινές εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας. Η  κατάθεση υποψηφιοτήτων έχει ήδη ξεκινήσει, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Οκτωβρίου 2021. Οι κάλπες αναμένεται να στηθούν στις 28 Νοεμβρίου.

    Το ψηφοδέλτιο είναι κοινό. Σε αυτό συμμετέχουν παλαιότερα μέλη του Συλλόγου όπως οι: Γιώργος Χαλκιόπουλος, Αθανάσιος Ξένος, Φάνης Παπαναγιωτάκης, Παναγιώτης Γεωργιάδης, Χρήστος Βελδήμος, και Κώστας Κρεμμύδας, ενώ υφίστανται και νέες υποψηφιότητες και συγκεκριμένα οι: Πέτρος Ντερέκης, Βασίλης Γαλανόπουλος, Μαριάνθη Νέγκα και Δημήτρης Μπότσαρης.

    Tον τίτλο του προέδρου διεκδικούν, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιος Ζούπας, ο Αιμίλιος Ρουμελιώτης και η Παναγιώτα Τζαμαλούκα.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση των δύο νυν αντιπροέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγιώτη Μεταξά και Γεωργίου Τσίρη, οι οποίοι συμπληρώνουν τρεις συνεχόμενες θητείες στο διοικητικό συμβούλιο και εκ του Κώδικα Δικηγόρων δεν μπορούν να θέσουν  εκ νέου υποψηφιότητα για σύμβουλοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...

    Ο Προμηθέας βραβεύθηκε από την «Καλλιπάτειρα» για το «Good Athlete Better Person»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Privilege Event House» η εκδήλωση...

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...