ΠΑΤΡΑ: Τρέμουν τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην εστίαση για το τριήμερο του καρναβαλιού

    Ημερομηνία:

    Οι όρθιοι επιτρέπονται με το νέο ΦΕΚ που έχει ξεκινήσει η ισχύς του, γεγονός που έχει φέρει έναν άλλον “αέρα” στη διασκέδαση και στη νυχτερινή ζωή της πόλης, εν όψει μάλιστα του καρναβαλιού.

    Φλίγκος

    Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο βραχνάς των ελέγχων και των προστίμων έχει παύσει για τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής. Το αντίθετο θα λέγαμε. Οι όροι του νέου ΦΕΚ είναι τέτοιοι που θα έλεγε κανείς ότι ανοίγουν όχι το «παράθυρο», αλλά ολόκληρη την… πόρτα για νέα πρόστιμα στον κλάδο που θα “φουσκώσουν” το δημόσιο ταμείο.

    Πόσο μάλλον τις καρναβαλικές μέρες και νύχτες όπου θα υπάρχει αρκετός κόσμος στην Πάτρα και τα καταστήματα θα περιμένουν να δουλέψουν και να πάρουν μία ανάσα.

    ICECAP

    Διαβάζοντας ορισμένους από τους όρους του ΦΕΚ έρχεται “πονοκέφαλος” και τρέμουλο στους επιχειρηματίες στη σκέψη και μόνο ότι θα βγουν τα κλιμάκια για ελέγχους για να δουν αν τα μέτρα αυτά τηρούνται. Τι λένε οι όροι του ΦΕΚ;

    Για παράδειγμα: Τα τραπέζια πρέπει να έχουν μεταξύ τους αποστάσεις, από 1,20 έως 1,80μ” (παρόλο που μπορούν να κάθονται όσοι θέλουν σε 1 τραπέζι, ακόμα και όλοι οι πελάτες ενός μαγαζιού μπορούν να είναι- θεωρητικά- σε ένα τεράστιο τραπέζι, όλοι μαζί.

    Τα σκαμπό στο bar πρέπει να έχουν 1,5 μέτρο απόσταση ανά δυάδες (παρόλο που θεωρητικά μπορούν να υπάρχουν όρθιοι μεταξύ των σκαμπό!)

    Οι όρθιοι στον χώρο θα πρέπει να φορούν μάσκες κατά την αναμονή τους! (παρόλο που μπορούν να είναι όρθιοι με ένα ποτό, στο ίδιο ακριβώς σημείο, χωρίς όμως μάσκα).

    Το κωμικοτραγικό είναι ότι το μπλέξιμο δεν αφορά μόνο τους επαγγελματίες, αλλά και τους ελεγκτές. Τόσο «περιπέτεια» είναι οι όροι του ΦΕΚ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη φυλακή και ο πατέρας για τον βιασμό των παιδιών του – Ελεύθεροι με όρους ο παππούς και η γιαγιά

    Στη φυλακή οδηγείται και ο πατέρας που κατηγορείται ότι...

    Τουρκία: Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν χαιρετίζει την ανακοίνωση διάλυσης του PKK

    Ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της...

    Ισραήλ: «Ο στρατός θα εισέλθει με όλη του την ισχύ στην Λωρίδα της Γάζας», δηλώνει ο Νετανιάχου – «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσουμε...

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός θα εισέλθει...

    Ανταρκτική: Ο πάγος επιστρέφει – Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην κλιματική ισορροπία

    Μια εντυπωσιακή μεταβολή καταγράφεται στην Ανταρκτική, καθώς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο...