ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην ΒΙΠΕ – Απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας (ΒΙ.ΠΕ.), αφήνοντας δύο οδηγούς τραυματισμένους.

    Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να υποστούν τραυματισμούς. Ο ένας από τους οδηγούς, ηλικίας 55 ετών, εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απελευθερωθεί και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ. Ο δεύτερος οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημά του πριν φτάσει το συνεργείο της πυροσβεστικής στο σημείο.

    Φλίγκος
    Το περιστατικό ερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/