ΠΑΤΡΑ: Τσουχτερές τιμές στα ενοίκια

    Ημερομηνία:

    Η μειωμένη προσφορά και η έλλειψη διαμερισμάτων, κυρίως στο κέντρο της Πάτρας, είναι που αυξάνει τα ενοίκια, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

    Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τονίζοντας ότι αυτή η εντύπωση έχει δημιουργηθεί κυρίως από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τριάρια και δυάρια τα οποία έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις οικογένειες και τους φοιτητές.

    Τα διαμερίσματα στο κέντρο δεν είναι διαθέσιμα και από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση, χωρίς όμως να υπάρχει προσφορά, είναι επόμενο, με βάση το σκεπτικό αυτό, να ανέβουν τα ενοίκια.

    Η έλλειψη διαθέσιμων διαμερισμάτων έχει να κάνει βασικά με το ότι δεν υπάρχουν πλέον νέες οικοδομές πολυκατοικιών, κυρίως στο κέντρο, σε μία περιοχή που έχει κορεστεί.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες επί της ουσίας οι ανατιμήσεις στα ενοίκια δεν είναι αυξήσεις, αλλά μια επιστροφή στην κανονικότητα αφού το προηγούμενο καθεστώς των τιμών στην Πάτρα, ήταν ασύμφορο για να διατηρήσει κανείς ένα ακίνητο.

    Πάντως, ανεξάρτητα από την αιτία της ανόδου των μισθωμάτων και στην Πάτρα, οι ενοικιαστές βλέπουν να αναγκάζονται να πληρώνουν παραπάνω χρήματα κάθε μήνα για το ενοίκιο τους, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τα νοικοκυριά τους.

    Οι αυξήσεις ξεκινούν από 20% και φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 40%, ανάλογα με την περιοχή και την μορφή του ακινήτου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα»

    Αποκλειστικά στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο...

    Ωνάσης : Τι είχε είχε ζητήσει από τον Ζαμπέτα όταν πέθανε ο γιός του

    Μια άγνωστη λεπτομέρεια από το παρελθόν του Γιώργου Ζαμπέτα,...

    Πόσα χρόνια νεότεροι φαίνονται όσοι κάνουν συχνά σεξ

    Σε πολύτιμο μυστικό μακροζωίας και γερής άμυνας του ανοσοποιητικού αναδεικνύεται η υγιής...