ΠΑΤΡΑ: Τσουνάμι μηνύσεων για ρευματοκλοπή – Στα ύψη των φαινόμενο – ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 50 υποθέσεις ρευματοκλοπής εκδικάζονται κάθε εβδομάδα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, με το φαινόμενο αυτό να παραμένει σε έξαρση .

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για υποθέσεις ρευματοκλοπής ξεπερνούν τις 2.600, ενώ συνολικά ο ΔΗΔΔΗΕ στέλνει ενώπιον της δικαιοσύνης περισσότερους από 1.400 πατρινούς κάθε χρόνο.

    Στην Πάτρα, υπάρχει «τσουνάμι» μηνύσεων σε βάρος χιλιάδων καταναλωτών με την κατηγορία της ρευματοκλοπής. Μηνύσεις που από την Ασφάλεια βρίσκονται καθοδόν προς το Δικαστικό Μέγαρο. Πέρα από τα νοικοκυριά σε ρευματοκλοπές φέρεται να έχουν επιχειρήσει και αρκετές επιχειρήσεις από ταχυφαγεία και εστιατόρια  ως ξενοδοχεία και αλυσίδες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο τετράμηνο Νοεμβρίου 2024 – Φεβρουαρίου 2025 ο ΔΕΔΔΗΕ εντόπισε ρευματοκλοπές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από μπαράζ  700 ελέγχων που έγιναν, στις οποίες διαπιστώθηκαν  131 περιπτώσεις, με άλλες 153 να βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης μέσω εργαστηριακών ελέγχων.
    DEH myHomeGasControl
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρόφιμα: Ανοδος στις διεθνείς τιμές – Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την αγορά

    Η άνοδος στις τιμές της ζάχαρης, των γαλακτοκομικών προϊόντων και των φυτικών ελαίων οδήγησε...

    ΗΠΑ: Οι δασμοί Τραμπ απειλούν με αυξήσεις 50% στην τιμή του καφέ – Αντίδραση της βιομηχανίας

    Η Εθνική Ένωση Καφέ των ΗΠΑ (NCA) κάλεσε τη διοίκηση του...

    ΠΑΤΡΑ: Συγκέντρωση χρημάτων και κινητοποίηση για τον Ανδρέα Φλώρο

    Συγκέντρωση στις φυλακές Αμφισσας πραγματοποιούν την Κυριακή αναρχικοί της...

    Ζάκυνθος: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί και ελικόπτερο 

    Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου (15/03) για φωτιά...