ΠΑΤΡΑ: “Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών”

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο του 18ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/10 στο Γυμναστήριο “Δημήτριος Τόφαλος”, με ώρα έναρξης 18:30, ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει φωτογραφική έκθεση με θέμα “Ξεριζωμός – Προσφυγιά – Πόλεμος”, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, δίπλα στο μνημείο τιμής των κρεμασμένων από τους ναζί – κατακτητές.

    Αύριο, Παρασκευή 18/10, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης.

    Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, καλεί όλο τον πατραϊκό λαό να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις, ώστε μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να σταματήσουν οι πόλεμοι, που φέρνουν καταστροφές, ξεριζωμό, προσφυγιά.

    Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί δρώμενο, σε συνεργασία του Θεατρικού Εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων και του Φάρου Ποντίων, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη.

    Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...

    Ο Σκορπιός της Τεχνητής Νοημοσύνης – Η «επέμβαση» στο νησί του Ωνάση και του Ριμπολόβλεφ!

    Ντιζαϊνάτες, φανταστικές εικόνες μοντέρνας αισθητικής ζωντανεύουν στα social media με πρωταγωνιστή...

    Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

    Μπορεί να πιστεύεις ότι το σεξ είναι απλώς θέμα επιθυμίας ή...

    Πώς θα κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του καύσωνα – Εννέα «δροσερές» συμβουλές

    O επερχόμενος καύσωνας μπορεί να επηρεάσει την εσωτερική θερμοκρασία του ανθρώπινου...