Πάτρα: Ξέμειναν τα καλοκαιρινά στις βιτρίνες των εμπορικών μαγαζιών

    Ημερομηνία:

    Τα καλοκαιρινά μένουν στις βιτρίνες των εμπορικών μαγαζιών της Πάτρας, με τα περισσότερα από αυτά να μην έχουν προχωρήσει στο να βάλουν την φθινοπωρινή κολεξιόν.

    Οι βασικές αιτίες για αυτό έχουν να κάνουν με τρεις διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

    Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το ότι οι εκπτώσεις του καλοκαιριού δεν πήγαν καλά για την πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετό stock στα ράφια.

    Ο τρίτος και ο κυριότερος είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών έχουν ξεμείνει από ρευστό, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν χρήματα για να κάνουν τις παραγγελίες τους, με τους περισσότερους από τους προμηθευτές να θέλουν cash, έχοντας κόψει τις πιστώσεις.

    Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Τα καλοκαιρινά θα μείνουν στις βιτρίνες των εμπορικών μαγαζιών τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα, με τους επαγγελματίες μετά το τέλος των εκπτώσεων να έχουν βάλει προσφορές σε πολλά είδη, προκειμένου να ξεπουλήσουν σε τιμές ευκαιρίας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λογαριασμοί ρεύματος που «καίνε»

    Τώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος αυτού του μήνα φτάνουν...

    Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό 48χρονο

    Απαγχονισμένος εντοπίσηκε σήμερα ένας 48χρονος κρατούμενος στην φυλακή Αγίου...

    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αθόρυβη η δουλειά που κάνει στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας

    Αθόρυβη η δουλειά που κάνει στον Βόρειο Τομέα της...

    Πάτρα: Διαγραμμίσεις για τα όρια των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων Εστίασης,  διαγραμμίσεις και για τα περίπτερα

    Διαγραμμίσεις για τα όρια των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων Εστίασης, ...