ΠΑΤΡΑ: Υπεγράφη η σύμβαση για να προχωρήσει η μελέτη εφαρμογής της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

    Ημερομηνία:

    Υπογράφηκε την Πέμπτη 8 Μάη 2025, από το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τη σύμπραξη των μελετητικών γραφείων, που διακρίθηκαν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, η σύμβαση ώστε να παραδοθεί μέσα σε 12 μήνες, η οριστική μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης, για να ξεκινήσει η υλοποίηση  της Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου της Πάτρας.

    Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου.

    Μετά τις υπογραφές ο Δήμαρχος Πατρέων δήλωσε τα εξής:

    «Σήμερα υπογράψαμε την οριστική μελέτη εφαρμογής, που είναι το τελευταίο στάδιο για να ξεκινήσουν τα έργα στην παραλιακή ζώνη της πόλης. Η χρηματοδότηση υπάρχει. Η Πάτρα επιτέλους θα αποκτήσει επαφή με τη θάλασσα, θα είναι παραλιακή πόλη.
    Μας μένει ένα ακόμα κομμάτι το οποίο είναι ο βόρειος λιμένας, η χερσαία του ζώνη θα μελετηθεί και αυτή, θα μπει σε εφαρμογή και θα υλοποιηθεί και η Πάτρα θα είναι παραλιακή με μια τεράστια αυλή μπροστά και παράλληλα με τη θάλασσά της για να τη γευτούμε, να τη χαρούμε, εμείς, τα παιδιά μας, οι επισκέπτες μας  και η πόλη μας να είναι μια άλλη πόλη».   
    ΠΑΤΡΑ: Υπεγράφη η σύμβαση για να προχωρήσει η μελέτη εφαρμογής της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βαθμολογία UEFA: Σημαντική ώθηση από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σημαντική νίκη στην Αστάνα απέναντι στην Καϊράτ και παρέμεινε...

    Ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου τα πορτοκαλί τιμολόγια, ποιες ώρες θα είναι χαμηλότερη η τιμή της κιλοβατώρας

    Υπεγράφη από τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και...