ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Δείτε σε ποια σημεία θα γίνονται συνεχείς έλεγχοι

    Ημερομηνία:

    Από την Παρασκευή και μετά όλο το ιστορικό κέντρο της Πάτρας θα είναι γεμάτο από κόσμο. Αυτό πλέον θεωρείται δεδομένο για τις αρχής.

    Το βάρος όμως των ελέγχων τόσο σε ότι αφορά τα θέματα των κανονισμών που έχουν τεθεί, την παραβατικότητα, αλλά και τον φόβο για την αποφυγή επεισοδίων θα δοθεί σε συγκεκριμένες περιοχές του ιστορικού κέντρου της πόλης.

    Πρώτα από όλα υπάρχει ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου, εκεί που αναμένεται να υπάρξει συνωστισμός, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ενδεχόμενο μικροκλοπών ή τον φόβο αναταραχής σε περίπτωση που συμβεί τα παραμικρό.

    Στο επίκεντρο των ελέγχων θα είναι επίσης και η πλατεία Γεωργίου που και αυτή αναμένεται να βουλιάξει από τον κόσμο, ενώ από εκεί και πέρα βάρος θα δοθεί σε μέρη του ιστορικού κέντρου που αποτελούν στέκια κυρίως νεολαίας, όπως το πάνω μέρος της Γεροκωστοπούλου, η Ηφαίστου, η πλατεία Μαρκάτο,  οι σκάλες της Αγίου Νικολάου και της Πατρέως.

    Μέρη δηλαδή που εύκολα μπορούν να γίνουν υπαίθρια πάρτι, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει έδαφος για πλανόδιους πωλητές που θα μοιράζουν ποτά αμφιβόλου ποιότητας. Επίσης βάρος θα δοθεί και στην πλατεία Όλγας που είναι ένα μέρος ιδιαίτερο για ομάδες που μπορεί να θέλουν να προκαλέσουν επεισόδια, ενώ ασφαλώς συνεχείς περιπολίες θα γίνονται το βράδυ της Κυριακής γύρω από τα στέκια των δύο αιωνίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που σώθηκε από θαύμα τη νύχτα του Σαββάτου στον Γλαύκο – ΦΩΤΟ

    Συναγερμός τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και...

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: «27ο Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού, Σουλίου Πατρών»

    “Ομάδες ανθρώπων από κάθε γωνιά της Ελλάδας  ξεκινούσαν για...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν υπέκυψε από τα τραύματά της, η γυναίκα στην Οβρυά – Πώς έγινε η τραγωδία

    Το τροχαίο στην Πάτρα δεν φαινόταν αρχικά ότι θα...

    ΠΑΤΡΑ: Από σήμερα επαναλειτουργεί η Ιατροδικαστική

    Με δύο νέους ιατροδικαστές θα επαναλειτουργήσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία...