Πατρινοί διακρίθηκαν στο Πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδος Παγοδρομίας στην Ολλανδία

    Ημερομηνία:

    Αυτό το Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε το Πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδος Παγοδρομίας στην Ολλανδία με συμμετέχοντες ομογενείς αθλητές από την Ολλανδία και την Γαλλία.

    Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός αφού είναι η πρώτη αναγνωρισμένη διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο!

    Στο διήμερο των αγώνων βρέθηκε αντιπροσωπεία από την παγκόσμια ομοσπονδία Παγοδρομίας η οποία αναγνώρισε το γεγονός και υποσχέθηκε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα!

    Από τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων έλαβαν μέρος ο Αίολος Μαντάς και ο Χρήστος Σαράντης. Ο πρώτος πάλεψε για να μπει στην ζώνη των μεταλλίων στα 500 μέτρα, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διακριθεί στα 1500 μέτρα κατακτώντας την δεύτερη θέση και τρίτη θέση στα 1000 και 500 μέτρα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...