Πατρινοί διακρίθηκαν στο Πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδος Παγοδρομίας στην Ολλανδία

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αυτό το Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε το Πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδος Παγοδρομίας στην Ολλανδία με συμμετέχοντες ομογενείς αθλητές από την Ολλανδία και την Γαλλία.

    Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός αφού είναι η πρώτη αναγνωρισμένη διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο!

    Στο διήμερο των αγώνων βρέθηκε αντιπροσωπεία από την παγκόσμια ομοσπονδία Παγοδρομίας η οποία αναγνώρισε το γεγονός και υποσχέθηκε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα!

    Από τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων έλαβαν μέρος ο Αίολος Μαντάς και ο Χρήστος Σαράντης. Ο πρώτος πάλεψε για να μπει στην ζώνη των μεταλλίων στα 500 μέτρα, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διακριθεί στα 1500 μέτρα κατακτώντας την δεύτερη θέση και τρίτη θέση στα 1000 και 500 μέτρα.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παλιές βιομηχανίες αποκτούν ζωή – Μετατρέπονται σε κατοικίες

    Κεφάλαια που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ....

    Τιμολόγια ρεύματος: Από αρχές Μαρτίου oι αιτήσεις των επιχειρήσεων για την επιδότηση

    Από τις αρχές του ερχόμενου μήνα αναμένεται, σύμφωνα με...

    Οι 7+1 λόγοι που αυξήθηκαν οι τιμές των ακινήτων

    Η εγχώρια κτηματαγορά συνεχίζει το «ράλι» των αυξήσεων. Σύμφωνα...

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” αγνώστων στον ΕΦΚΑ στη Γούναρη! “Τα ΄σπασαν” και πέταξαν μπογιές – ΦΩΤΟ

    Επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο κτίριο του ΕΦΚΑ στην...
    Best Shop