Πατρινός δημοσιογράφος του Real περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την φωτιά

    Ημερομηνία:

    Για τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα, στις φλεγόμενες εγκαταστάσεις του ομίλου Real μίλησε ο Πατρινός δηµοσιογράφος Γιώργος Σιαδήµας που εργάζεται στον όμιλο. Ο κ. Σιαδήμας μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στελέχη και οι εργαζόμενοι για  να µην σταματήσει να εκπέμπει ο ραδιοφωνικός σταθμός  Real FM παρά τις μεγάλες ζημιές από τη φωτιά.

    «Η ουσία είναι πως ο Real FM εξέπεµψε κανονικά από την πρώτη στιγμή παρά την επίθεση που δέχτηκε. ∆εν  φιµώνεται όσο και αν κάποιοι προσπάθησαν. Απεναντίας η φωνή του δυνάµωσε ακόµα περισσότερο» είπε ο δημοσιογράφος και εξέφρασε την ανακούφιση όλων για το γεγονός πως δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.

    Σηµειώνεται ότι λίγο µετά την επίθεση, η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει ηχολήπτρια που εργαζόταν στη νυχτερινή βάρδια.

    ICECAP

    Σε ό,τι αφορά τον τρόπο µε τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες και τους λόγους για τους οποίους η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στους πάνω ορόφους, ο Γιώργος Σιαδήµας µας ανέφερε ότι αναµένεται το επίσηµο πόρισµα της Πυροσβεστικής, σηµείωσε ωστόσο πως σύµφωνα µε τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες φαίνεται πως επιχείρησαν να µπουν στο ασανσέρ και να φτάσουν µέχρι το σηµείο που βρίσκονται τα γραφεία της Real News και του Real FM, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς ο ανελκυστήρας λειτουργεί µε κλειδί.

    Και έτσι, ενδεχοµένως να άφησαν τα γκαζάκια σε κάποιο σηµείο εξωτερικού  κλιµακοστασίου από όπου ξέσπασε η φωτιά….

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν σε πολυκατοικία στου Ψάχου και… θα έκλεβαν

    Αναστάτωση σε πολυκατοικία στην οδό Ορφέως, στην Πάτρα. Σύμφωνα με...

    ΤΡΙΠΟΛΗ: Αγριο ξύλο σε οδηγό λεωφορείου – Πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ – ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

      Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο...

    Ο Πατρινός καθηγητής πληροφορικής Κωνσταντίνος Κίτρου σε επεισόδιο του Chase

    Ο καθηγητής πληροφορικής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Algominds, Κωνσταντίνος...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Περίεργες καφέ κηλίδες στη θάλασσα στο Ρίο

    Καφέ κηλίδες έκαναν την εμφάνισή τους στη θάλασσα στο...