Πατρών – Πύργου: Τι γίνεται με τις απαλλοτριώσεις στον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο

    Ημερομηνία:

    Σε σχέση λοιπόν, με τις αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις στην Πατρών – Πύργου, η εικόνα ανά τμήμα (όπως αναφέρθηκε στην ερώτηση έχει ως εξής:

    Α΄ Ροίτικα -Μονοδένδρι -Βραχνέικα -Τσουκαλέικα -Καμίνια
    1. Σε ότι αφορά στην απόφαση 223/2022 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών ο σχετικός πίνακας παρακατάθεσης βρίσκεται σε στάδιο οριστικοποίησης από την Υπηρεσία .
    2. Σε ότι αφορά στην απόφαση 222/2022 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών ο σχετικός πίνακας παρακατάθεσης βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας από την Υπηρεσία.

    Β’ Αλλισός -Κάτω Αχαΐα

    1. Σε ότι αφορά στην υπ.’αρ 174/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών έχει αποσταλεί ο πίνακας παρακατάθεσης οριστικής αποζημίωσης με το υπ’αρ 334407/07.11.2023 έγγραφο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Αθήνας .Μετά την υπ’ αρ 98/2022 Γνωμοδότηση και την υπ’ αρ 68647/05.03.2024 ( ΑΔΑ :9ΡΑ2465ΧΘΞ-6ΑΧ) αποδοχή της η υπηρεσία μας θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες ενέργειες για την παρακατάθεση της αποζημίωσης .
    2. Σε ότι αφορά στην υπ.’αρ 175/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών έχει αποσταλεί ο πίνακας παρακατάθεσης οριστικής αποζημίωσης με το υπ’αρ 339366/10.11.2023 έγγραφο μας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Αθήνας .Μετά την υπ’ αρ 98/2022 Γνωμοδότης η και την υπ’ αρ 68647/05.03.2024 ( ΑΔΑ :9ΡΑ2465ΧΘΞ-6ΑΧ) αποδοχή της η υπηρεσία μας θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες ενέργειες για την παρακατάθεση της αποζημίωσης.

     Δ’ Τμήμα πρώην Δήμος Λαρισσού

    Ε’ Τμήμα Βουπρασίας

    Σε ότι αφορά στην υπ’. αρ 208/2013 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών ο σχετικός πίνακας παρακατάθεσης σύμφωνα με το 2ο διορθωτικό κτηματολόγιο, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας από την Υπηρεσία .

    Αναμένουμε την σύνταξη διορθωτικών κτηματολογίων (σχετικό έγγραφο το υπ’ αρ 14810/18.01.2024 προς Ε.Υ.Δ.Ε/Κ.Σ.Σ.Υ) προκειμένου η υπηρεσία μας να προχωρήσει στην εφαρμογή της υπ’.αρ 136/2021 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σφίγγει ο κλοιός στις μισθώσεις τύπου Airbnb

    Σε διαρκή πίεση βρίσκονται οι βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, καθώς η κυβέρνηση...

    Ανεβαίνει ο λογαριασμός ρεύματος – Τι θα κρίνει το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι

    Σε καθεστώς έντονης μεταβλητότητας εισέρχεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: ΟΠΕΚΕΠΕ: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα ξεκίνησε

    Σήμερα, 27 Ιουνίου 2025, σημειώθηκε καίριος ανασχηματισμός για το...