Πατρών – Πύργου: Ξεκινούν τα έργα – Καταβάλλονται τα πρώτα 31 εκατ. ευρώ

    Ημερομηνία:

    Τα πρώτα 31 εκατ. ευρώ δέσμευσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την εκκίνηση των έργων στην Αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα τα εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Η παρουσία του δεν θα έχει χαρακτήρα εγκαινίων αλλά θα σημάνει την έναρξη των εργασιών, όπως αναφέρει το ypodomes.

    Τα εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου είναι τρία, όσα και τα τμήματα που χωρίστηκε το έργο. Στο πρώτο τμήμα που αναλαμβάνει η ΑΒΑΞ από το Μυντιλόγλι μέχρι τα Καραίικα το κεντρικό εργοτάξιο ειναι στα Καμίνια. Στο δεύτερο τμήμα που αναλαμβάνει η ΑΚΤΩΡ από τα Καραίικα μέχρι την Γαστούνη το κεντρικό εργοτάξιο είναι στα Καραίικα. Στο τρίτο τμήμα που αναλαμβάνει η ΤΕΡΝΑ από τη Γαστούνη μέχρι τον Πύργο, το κεντρικό εργοτάξιο είναι στην Αμαλιάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Σε τροχιά γάμου

    Πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνουν το επόμενο...

    Πάτρα – φωτό: Δείτε πώς φτιάχνεται το χριστουγεννιάτικο χωριό

    Ξεκίνησαν σήμερα (Δευτέρα 1η Δεκέμβρη) οι προεργασίες για τον στολισμό...

    Πάτρα: Συγκίνηση για αξιαγάπητο οδηγό του ΚΤΕΛ – φωτό

    Συγκίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας προκάλεσε ο θάνατος του...

    Αιγιάλεια – ΝΔ: Ενωτική η νέα πρόεδρος στην πρώτη επίσημη δήλωσή της

    Την πρώτη της δήλωση έκανε μετά την εκλογή της...