Πατρών – Πύργου: Ξεκινούν τα έργα – Καταβάλλονται τα πρώτα 31 εκατ. ευρώ

    Ημερομηνία:

    Τα πρώτα 31 εκατ. ευρώ δέσμευσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την εκκίνηση των έργων στην Αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα.

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα τα εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Η παρουσία του δεν θα έχει χαρακτήρα εγκαινίων αλλά θα σημάνει την έναρξη των εργασιών, όπως αναφέρει το ypodomes.

    Τα εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου είναι τρία, όσα και τα τμήματα που χωρίστηκε το έργο. Στο πρώτο τμήμα που αναλαμβάνει η ΑΒΑΞ από το Μυντιλόγλι μέχρι τα Καραίικα το κεντρικό εργοτάξιο ειναι στα Καμίνια. Στο δεύτερο τμήμα που αναλαμβάνει η ΑΚΤΩΡ από τα Καραίικα μέχρι την Γαστούνη το κεντρικό εργοτάξιο είναι στα Καραίικα. Στο τρίτο τμήμα που αναλαμβάνει η ΤΕΡΝΑ από τη Γαστούνη μέχρι τον Πύργο, το κεντρικό εργοτάξιο είναι στην Αμαλιάδα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Σεισμική δόνηση κούνησε την περιοχή

    Σεμσική δόνηση 3,5 Ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στο τρίκορφο.

    Ανασχηματισμός: Τα «βαριά» ονόματα που είδαν την πόρτα της εξόδου

    Ριζικές αλλαγές σε μια σειρά από υπουργεία επιφύλασσε ο ανασχηματισμός που...

    Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας

    Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν (Albert Einstein) ήταν γερμανός φυσικός, τιμημένος με βραβείο...