Παύλος Ντε Γκρες: Χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με τον Ρέμο να χτυπάει παλαμάκια – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ο Παύλος Ντε Γκρες, πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πραγματοποίησε μια σπάνια νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

    Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», σε μια στιγμή που απαθανατίστηκε από το κοινό και έγινε γρήγορα viral στα social media. Τα λουλούδια έπεφταν βροχή, ενώ ο Αντώνης Ρέμος τον χειροκροτούσε, απολαμβάνοντας τη στιγμή.
    Ο Παύλος, γνωστός για την αγάπη του προς το ζεϊμπέκικο, έχει ξαναχορέψει στο παρελθόν, όμως σπάνια εμφανίζεται σε πίστες. Αυτή τη φορά, λίγες ημέρες πριν τον γάμο του αδερφού του, Νικολάου, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, διασκέδασε με την παρέα του και δεν δίστασε να ανέβει για να χορέψει.

    ICECAP


    Δείτε βίντεο:

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νάντια Μπουλέ: Έμαθε τους Άγγλους συναδέλφους της να τσουγκρίζουν. Ναι, αλλά με τι αυγά;

    Τι κι αν βρίσκεται μακριά από την Αθήνα και...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο – «Αναπαύσου εν ειρήνη»

    «Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο», αναφέρει σε ανάρτησή του...

    Στάθης Ψάλτης: 8 χρόνια απο τον θάνατό του – Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Grace Jones

    Οκτώ χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη. Ο ηθοποιός που σφράγισε...

    Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Η φωνή του θα λείψει από την ανθρωπότητα»

    Με αφορμή την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου, ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης...