Περιφέρεια για Κολυμβητήριο Αγυιάς: «Θα παραδοθεί στη θητεία μας»

    Ημερομηνία:

    Θέμα χρόνου είναι να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου ανάπλασης του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, καθώς με βάση όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή Λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής οι σχετικές εξελίξεις αναμένονται στις αρχές του 2025, ίσως και μέχρι τον Φεβρουάριο, προκειμένου το έργο να έχει τη μεγιστή δυνατή τεχνική αρτιότητα.

    ICECAP
    Ο αντιπεριφερειάρχης Εργων Βασίλης Γιαννόπουλος ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του: «Στις 31/9/2023 υπεγράφη η τελευταία προγραμματική σύμβαση, η οποία είναι σε ισχύ. Το έργο φορτώθηκε πλήρως στις δικές μας πλάτες. Δεν είναι ένα απλό κτηριακό έργο. Εχει ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Ανάλογο έργο δεν έχει σηκώσει ουδέποτε η τεχνική μας υπηρεσία. Εχουμε καθυστερήσει γιατί υπήρχε πρόβλημα στη μελέτη των ηλεκτρομηχανολογικών. Αν το δημοπρατούσαμε λάθος, το έργο θα τιναζόταν στον αέρα. Από το να πάρουμε μια απόφαση που θα έβλαπτε το έργο πήραμε απόφαση που θα έβλαπτε εμάς. Το έργο θα παραδοθεί  στη διάρκεια της θητείας μας».
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...

    Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε πίτσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%af/