Περιπέτεια για ζευγάρι στο Κουνουπέλι που χάθηκε στο δάσος – Κινητοποιήθηκαν οι αρχές

    Ημερομηνία:

    Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ένα ζευγάρι που θέλησε να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής του Κουνουπελίου, αφού η απώλεια του προσανατολισμού τους τούς ανάγκασε να καλέσουν τις αρχές, που λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν και τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

    Ειδικότερα, το ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας περίπου 45 ετών, ξεκίνησε την εκδρομή του με σκοπό να απολαύσει τις ομορφιές της Ηλείας. Ωστόσο η απώλεια του προσανατολισμού τους και η αδυναμία τους να βρουν το δρόμο της επιστροφής, τους οδήγησε να καλέσουν τις αρχές, όπως μεταδίδει το patrisnews.

    Αρχικά κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και κατόπιν την γραμμή έκτακτης ανάγκης 112, η οποία λαμβάνοντας τις πληροφορίες που τους μετέφερε το ζευγάρι, απέστειλαν στίγμα τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, όσο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

    Άμεσα στο σημείο έφτασαν αξιωματικοί της Π.Υ. Λεχαινών που λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους αγνοούμενους, ενώ στη συνέχεια και έχοντας δει πως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ: «Στο σφυρί» ρουλέτες και τραπέζια πόκερ

    Αυτό τον μήνα έρχεται ένας πλειστηριασμός που αφορά τέτοιο...

    ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης γύρισε τη… βελόνα στο 2027

    Η βελόνα του Νίκου Ανδρουλάκη «έδειξε» στο 2027 και στην εθνική...

    Ηλεκτρονικές συναλλαγές: Έξτρα έκπτωση φόρου και για τα εισοδήματα του 2026

    Έξτρα έκπτωση φόρου θα εξασφαλίσουν οι φορολογούμενοι και για τα εισοδήματα...

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Ροδοστόλου κ. Χρυσόστομος

    Εκοιμήθη σήμερα, Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025 σε ηλικία 92...