Περιπέτεια στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς για 14 τουρίστες σε ιστιοφόρο

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου Κεφαλληνίας για πιθανό σκάφος σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Μούντα ή Σκάλα Κεφαλληνίας .
    Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το Ι/Φ σκάφος «ALESSANDRO» σημαίας Κροατίας, με δεκατέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, να έχει επικαθίσει στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Κεφαλληνίας.
    Στην περιοχή έσπευσε επίσης το σκάφος «ΣΙΑ» Τ.Α. 316 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ διενεργήθηκε επιθεώρηση στα ύφαλα του σκάφους από ιδιώτη δύτη.
    Το Ι/Φ σκάφος αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Ρ/Κ ”ΜΑΚΗΣ” Ν.Α. 546, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αργοστολίου.
    Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ALESSANDRO» μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι πιο αφελείς εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου

    Ανήκετε στους ανθρώπους που δύσκολα πείθονται για κάτι και...

    Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά του «τέλειου αφεντικού»

    Μια εταιρεία μπορεί να ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα...

    Πώς θα καταλάβετε ότι ένας άντρας είναι «μαμάκιας»

    Μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες στις ερωτικές σχέσεις είναι...