Περίπου 59 κιλά ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) εντοπίστηκαν σε φορτηγό σε περιοχή της Θεσπρωτίας

    Ημερομηνία:

    Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) κατασχέθηκε χθες (31-10-2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

    Για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (31-10-2022) μετά τα μεσάνυχτα, περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, εντόπισαν σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που έφερε αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας και διαπίστωσαν ότι ημεδαπός που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού είχε αποβιώσει.

    Φλίγκος

    Όπως εξακριβώθηκε, το φορτηγό εκτελούσε μεταφορά εμπορευμάτων από χώρα του εξωτερικού με προορισμό την Αττική.

    Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου « Lussy », εντοπίστηκαν κρυμμένα ανάμεσα στα εμπορεύματα τρία χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά (54) αεροστεγείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ), συνολικού βάρους (58) κιλών και (906) γραμμαρίων.

    GLEARNET

    Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι μετά τον εντοπισμό του φορτηγού, ο συλληφθείς είχε επιχειρήσει μαζί με τον ημεδαπό συνεργό του και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους να παραβιάσουν την επένδυση του φορτηγού, με προφανή σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

    Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. του συλληφθέντα, το οποίο χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει το φορτηγό, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των -2.100- ευρώ.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...

    Πάτρα: Αύριο η συναυλία αλληλεγγύης με τους Πυξ Λαξ για τους πυρόπληκτους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για...

    Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7/

    Τα ζώδια που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν

    Ηεξωτερική γοητεία και ομορφιά δεν διαρκούν για πάντα –...