Περίπου 60.000 Ισραηλινοί έφεδροι θα λάβουν εντολές κλήτευσης ενόψει της κατάληψης της Πόλης της Γάζας

    Ημερομηνία:

    Περίπου 60.000 Ισραηλινοί έφεδροι πρόκειται να λάβουν διαταγές επιστράτευσης που θα εκδώσει ο Ισραηλινός Στρατός από αύριο για την προγραμματισμένη επίθεση στη Γάζα, υπό την προϋπόθεση ότι ο υπουργός Άμυνας Ισραήλ Κατζ εγκρίνει την κίνηση, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.

    Οι εντολές δεν είναι άμεσες και οι έφεδροι θα έχουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν χρειαστεί να παρουσιαστούν για υπηρεσία.

    Ο αριθμός των εφέδρων που καλούνται είναι επιπλέον των δεκάδων χιλιάδων εφέδρων που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στις εφεδρείες.

    Δεν αναμένεται όλοι οι έφεδροι που καλούνται να συμμετάσχουν στην επιχείρηση για την κατάληψη της Πόλης της Γάζας, καθώς κάποιοι θα αντικαταστήσουν τα μόνιμα στρατεύματα του στρατού σε άλλα μέτωπα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...