Πέθανε από έμφραγμα 37χρονος ποδοσφαιριστής

    Ημερομηνία:

    Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Βοιωτίας, με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαρμπέρη να φεύγει από τη ζωή με έμφραγμα μυοκαρδίου, λίγες ώρες μετά από αγώνα ποδοσφαίρου, στις τοπικές κατηγορίες.

    Ο 37χρονος, αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΑΣ Χωστίων με το Δίστομο και ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του με 2-1. Στη συνέχεια όμως έφυγε για να επιστρέψει στην οικογένειά του και φέρεται να πέθανε στο δρόμο.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της ίδιας μέρας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Δίστομο, αλλά λίγο αργότερα η καρδιά του δεν άντεξε. Ο Βαγγέλης ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του και επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Βαγγέλης έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου, περιμένοντας βέβαια την ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι εμβληματικές τσάντες των τελευταίων 30 ετών

    Στον κόσμο της μόδας, λίγα αντικείμενα έχουν καταφέρει να...

    Νέο συλλεκτικό 2ευρω: Δείτε το νόμισμα που είναι αφιερωμένο στην Παναγία των Παρισίων

    Ένα κομμάτι ιστορίας χωρά πλέον στην παλάμη του χεριού....

    7 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν πρόκειται για το σεξ και την ερωτική σύνδεση,...

    Γιατί πρέπει να απενεργοποιείτε το κινητό σας μία φορά την εβδομάδα

    Το κινητό smartphone που έχετε σχεδόν πάντα μαζί σας μπορεί να δεχτεί...