Πέθανε η 62χρονη που νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από λάθος μετάγγιση αίματος – Ξεκίνησε η διαδικασία λήψης των οργάνων της

    Ημερομηνία:

    Έδωσε γενναία μάχη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 62χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε σε κώμα μετά την λάθος μετάγγιση αίματος που της έγινε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

    Πριν μία εβδομάδα, όπως είχαμε γράψει και στο Iatropedia.gr, οι γιοί της 62χρονης που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο στη ΜΕΘ στο Τζάνειο, εξέφρασαν την επιθυμία τους να δωρίσουν τα όργανά της.

    Η γυναίκα είχε κριθεί εγκεφαλικά νεκρή και τα επαναληπτικά διαγνωστικά τεστ ολοκληρώθηκαν το Σάββατο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ, Δευτέρα 7 Ιουλίου, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης των οργάνων της 62χρονης.

    Η οικογένεια της 62χρονης και ο συνήγορός τους έχουν στα χέρια τους το πόρισμα του ΟΔΙΠΥ για το πως έγινε αυτό το τραγικό λάθος στο νοσοκομείο, ενώ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεκαθαρίσει πως το ΕΣΥ δεν θα αντιδικίσει με την οικογένεια και θα υπάρξουν κυρώσεις για τις όποιες παραβιάσεις πρωτοκόλλου στο Τζάνειο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 25ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ 21ΧΡΟΝΟΥ: Δείτε τι είπαν στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι

    ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ Οι δύο κατηγορούμενοι είπαν στις...

    My Street App: Φρένο στην αυθαιρεσία με ένα κλικ – 20+1 ερωτήσεις και απαντήσεις

    Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι δημόσιοι και κοινόχρηστοι...

    Γιατί ο Πούτιν μπορεί να μην είναι ποτέ έτοιμος να συναντήσει τον Ζελένσκι – Ανάλυση του CNN

    Η προετοιμασία ενός τετ α τετ του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Βλαντίμιρ...

    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να γίνει άμεση εκεχειρία στην Ουκρανία» – Η παρέμβαση στις τηλεδιασκέψεις των Ευρωπαίων ηγετών

    «Είναι θετικό ότι μετά τις χθεσινές συναντήσεις υπάρχει ορατότητα...