Πέθανε η Αχαιή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου – Η αγαπημένη «Σωσώ» από την τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα»

    Ημερομηνία:

    Πέθανε σε ηλικία 62 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου ,που έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Σωσώ» στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Καίτη Κωνσταντίνου νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο από το βράδυ της Κυριακής (09/03/2025), όμως η αγαπημένη ηθοποιός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

    Η Καίτη Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του του 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ.

    Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη θεατρική παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης. Έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στη σειρά «Εγκλήματα».

    Διαχρονικά, είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και στις ακόλουθες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

    proliptikes

    Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του ALPHA, «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», όπου υποδύθηκε την Αλέξις Βροντάκη, σε μία παρωδία του Σασμού έχοντας βεντέτα με τη Χρύσα Ρώπα.

    Ο ρόλος της «Σωσώς» που άφησε εποχή

    Η «Σωσώ» στα «Εγκλήματα» ήταν ο ρόλος που σημάδεψε την Καίτη Κωνσταντίνου καθώς άφησε εποχή ως η πιο απολαυστική «κακιά» της ελληνικής τηλεόρασης.

    Το βιτριολικό της χιούμορ και οι ατάκες της έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

     

     

     

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    11 Μαρτίου: Οι δημοσιογράφοι απεργούν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις

    Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου -...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12-3-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟ ΕΤΩΝ 75 Κηδεύουμε την Τρίτη 11-3-2025 και...

    Καίτη Κωνσταντίνου: Η «Σωσώ Παπαδήμα» δεν μένει πια εδώ – Οι ατάκες από τα «Εγκλήματα» που έγραψαν ιστορία

    Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, που πέθανε το βράδυ της Δευτέρας (10/03/2025)...