Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και «σύμβολο του σεξ», Ράκελ Γουέλς

    Ημερομηνία:

    Η Ράκελ Γουέλς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

    Τον θάνατό της έκανε γνωστό η οικογένειά της, με το ΤΜΖ να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ασθένεια που την ταλαιπωρούσε. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

    Έγινε γνωστή για πρώτη φορά με τους ρόλους της στο «Fantastic Voyage» και στο «One Million Years BC», όπου και συμμετείχε το 1966. Έκανε επίσης, μια εμφάνιση στο «The Cher Show» το 1975 και ερμήνευσε το «I’m a Woman» με τη Σερ.

    Eίχε αναδειχθεί «1 από τις 100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου» στο περιοδικό Esquire και βρισκόταν στο  #3 από τις «100 πιο σέξι σταρ του 20ου αιώνα» σύμφωνα με το Playboy.

    Η Ράκελ παντρεύτηκε 4 φορές σε όλη της τη ζωή. Αρχικά, τον Τζέιμς Γουέλς το ’59 και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το ’64. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ντέιμον και την Τάνι. Στη συνέχεια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Πάτρικ Κέρτις το ’67 κι έμειναν μαζί έως το ’72. Το 1980 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντρέ Γουάινφελντ και ο γάμος τους διήρκησε έως το 1990. Τέλος, παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Πάλμερ το ’99 κι έμεινε μαζί του έως το 2008.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ελληνική σημαία υψώθηκε στη φρεγάτα «Κίμων»: Πώς αλλάζει τους όρους στο Αιγαίο η πρώτη ελληνική Belharra

    Στη δύναμη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ανήκει και επίσημα εδώ και...

    Αχαϊα: Την κακοποίησαν και της έκλεψαν 10.000 ευρώ! Εφιάλτης για 22χρονη

    Δύο άνδρες και μια γυναίκα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για...

    Πάτρα: Στις 8/1 η συνέχεια στη δίκη για τους εκβιασμούς

    Με τη συνέχιση της εξέτασης μαρτύρων συνεχίστηκε χθες, στο...