Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή, στα 49,  ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι  με τίτλο «Σε πληροφορώ» από την Panic.

    Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook ο  μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής, γράφοντας: «Αχ βρε Γιώργη .. Αν είναι δυνατόν… Πάνω που χάρηκες. Πόσο άδικη η ζωή».

    Δείτε τη δημοσίευση

    Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

    Πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε ανακοινώσει στα social media πόσο ευτυχισμένος ήταν για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού από την Panic. Όπως είχε αναφέρει τότε: «Καλό μεσημέρι Αγάπες μου όμορφες!!! Μετά από 7 χρόνια απουσίας μου απο τη δισκογραφία, με εύκολες και δύσκολες στιγμές, και 3 χρόνια μάχης με το θηριο σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι…Αυτό που περιμέναμε όλοι!! Η δημιουργία είναι δύναμη και η δύναμη είναι ζωή… Ευχαριστώ το Νίκο Τερζή και τη Ναταλί που ηταν απο την αρχή του αγώνα αυτού στο πλευρό μου και όλους τους συντελεστές του τραγουδιού κι ελπίζω να το αγαπήσετε όσο το αγαπώ κι εγώ!!Ακούστε το και να το δω καρφωμένο στους τοίχους σας!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! Αμήν».

    Το τελευταίο τραγούδι του Γιώργου Δασκαλάκη

    Γιώργος Δασκαλάκης - Σε πληροφορώ - Official Music Video

    Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Γιώργος Δασκαλάκης συνέχιζε με επιμονή και ελπίδα τις θεραπείες του και η επιστροφή του στη δισκογραφία σήμαινε πολλά για εκείνον.

    Ο τραγουδιστής μοιραζόταν συχνά την προσπάθεια που έκανε με τους διαδικτυακούς τους φίλους και δήλωνε αισιόδοξος. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες “ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω”. Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες “μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;”».

    Κλείσιμο
    Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

    Στη συνέχεια, είχε περιγράψει πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του: «Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα. Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω. Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον υπεύθυνο του μπαρ

    Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα οξείας μέθης, οδηγήθηκαν τα ξημερώματα...

    Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Πάτρα

    Οι πολύ σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Αχαΐας και...

    Τουρισμός για Όλους 2025: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Αυξημένα ποσά ενίσχυσης

    Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» θα δέχεται αιτήσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Φοιτητικές εστίες και από ιδιώτες – Οι πολυκατοικίες που αλλάζουν τα δεδομένα

    Την πολύ υψηλή ζήτηση για στέγαση φοιτητών σε διάφορες...
    Best Shop