Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ Φανούρης Πατηνιώτης

    Ημερομηνία:

    Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και εν συνεχεία γυμναστής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Πατηνιώτης.

    ICECAP

    Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Ο Φανούρης Πατηνιώτης δεν είναι πια μαζί μας και ο ΟΦΗ πενθεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στην οικογένεια της ομάδας μας!

    Τη δεκαετία του ’70 υπερασπίστηκε την εστία σε περισσότερους από 135 αγώνες, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φανούρη Πατηνιώτη», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου»: Το μήνυμα που πάγωσε το «Φως στο Τούνελ»

    Στιγμές αγωνίας και αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν ζωντανά στον αέρα του...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΔΕΛΛΙΑΝΟΣ (Συγκοινωνιολόγος): Οι «νενέκοι» και η εκκωφαντική σιωπή της πόλης

    Η Δημοτική Αρχή για δεύτερη φορά βγαίνει με βαρύτατους...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 26, την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ TΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ χήρα ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΚΕΝΤΖΟΥ ΠΛΗΡΗ   ΗΜΕΡΩΝ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ ...

    ΠΑΤΡΑ: Δεύτερος θάνατος σε πλοίο Attica Group

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα ναυτικός πάνω στον καταπέλτη...