«ΠΕΤΡΩΤΟ 2024…του χωριού το πανηγύρι!!» από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μεσσάτιδας «ο Φίλερης»

    Ημερομηνία:

    Οργανώνεται και φέτος από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μεσσάτιδας «ο Φίλερης» η εκδήλωσή «ΠΕΤΡΩΤΟ 2024…του χωριού το πανηγύρι!!» Είναι η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, η οποία θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουλίου και ώρα 21:00, στην όμορφη πλατεία Λουκιάς (Πλατάνια) στο Πετρωτό.

    Στην εκδήλωση η οποία είναι καθαρά πολιτιστικού χαρακτήρα, θα συμμετέχουν οι Χορευτικές Ομάδες του Φίλερη.

    Το γλέντι θα συνεχιστεί με το Συγκρότημα Παραδοσιακή Μουσικής, το οποίο αποτελούν οι : Χρήστος Λουκόπουλος, κλαρίνο. Λύσανδρος Παναγόπουλος, λαούτο και τραγούδι. Αλέξανδρος Ασημακόπουλος παραδοσιακά κρουστά και τραγούδι. π. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, βιολί και τραγούδι.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Στην εκδήλωση θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά σε πολύ καλές τιμές.

    Ο υπεύθυνος του Ομίλου Γιάννης Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως η εκδήλωση αυτή αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Πετρωτό, καθώς επί πολλά χρόνια με το παραδοσιακό της ύφος, δίνει έναν ξεχωριστό τόνο, τιμώντας αξίες όπως, τα ήθη, τα έθιμα, τον χορός, την παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι.

    Απευθύνει δε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Αποστολόπουλος για Άγγελο Μπράτη: «Δεν είμαι τοξικός, είπα αυτό που πιστεύω»

    Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος το...

    Απίστευτο! Οικογένεια κακοποιήθηκε από άγνωστους εισβολείς

    Μια άγρια επίθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην...

    Ferrari: Ένα ιστορικό βήμα για τη θρυλική μάρκα

    Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Ferrari θα έρθουν σε...

    Ρόδος: Ασέλγεια επί πληρωμή σε ανήλικο μαθητή από αγρότη

    Ένας 44χρονος αγρότης κατηγορείται ότι κατ’ εξακολούθηση προσέβαλε τη...