Πικάντικες λεπτομέρειες για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση – «Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι»

    Ημερομηνία:

    Ένας από τους γάμους που απασχόλησε περισσότερο τη φετινή σεζόν ήταν αυτός της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο.

    Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.

    Τι αποκάλυψαν οι ίδιοι

    «Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα» αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.

    «Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το «ευχαριστώ» Μπούρα σε Αλεξοπούλου για τη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το «ευχαριστώ» του Πρύτανη του Πανεπιστημίου...

    Παράξενα facts για τον οργασμό, που ίσως δεν γνωρίζατε

    Σκέφτεστε ποτέ την επιστήμη πίσω από τον οργασμό; Μάλλον όχι,...

    Ξέρετε πόσα χρόνια «κρύβει» το συχνό σεξ;

    Η υγιής σεξουαλική ζωή, ιδιαίτερα καθώς τα χρόνια περνούν,...

    Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη λίμπιντο – Πώς μπορεί να αλλάξει στα 20, 30, 40 και 50 χρόνια

    Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί πως ανεξάρτητα από την ηλικία...