Πηνελόπη Σταυροπούλου: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός

    Ημερομηνία:

    Η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου πέθανε σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τον καλλιτεχνικό χώρο. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας στο facebook αποκαλύπτοντας πως σύμφωνα με πληροφορίες νικήθηκε από τον καρκίνο.

    Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο, από όπου αποφοίτησε το 1984.  Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Talking Heads (2019), Βασιλιάς Ληρ (2014). Η ηθοποιός είχε κάνει και ένα quest στη δημοφιλή σειρά του Mega, Εμείς και Εμείς.

    Μία από τις πιο τιμητικές στιγμές της ήταν όταν συμμετείχε ως ιέρεια σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Σεούλ και στους Χειμερινούς του Κάλγκαρι.

    ithopoios1

    Μάλιστα, η Πηνελόπη Σταυροπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, βγάζοντας και ένα συγκλονιστικό βιβλίο με τίτλο «Η νύχτα της Πηνελόπης».

    «Είμαι στο 2% των ανθρώπων που τα κατάφεραν, μετράω δεκαπέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ, κι έγραψα το βιβλίο γιατί το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που πάσχουν. Με πλησιάζουν πάρα πολλοί που είχαν ή εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι μάλιστα αρκετοί εκείνοι που με αναγνωρίζουν ως συγγραφέα κι όχι ως ηθοποιό» είχε δηλώσει η Πηνελόπη Σταυροπούλου. Η ηθοποιός ήταν μητέρα διδύμων, τα οποία απέκτησε με εξωσωματική, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνεντεύξεις της.

    Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

    Ειδήσεις σήμερα:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις λόγοι λόγοι που είσαι πάντα κουρασμένος

    Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις… κουρασμένος, ή για να...

    Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά των τοξικών ανθρώπων

    Στη ζωή μας, όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που φαίνεται...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Και όμως τα κρουασάν δεν προέρχονται από τη Γαλλία

    Το κρουασάν έχει μια ιστορία που ταξιδεύει μέσα στους αιώνες και...