Πλεύρης: Ερχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός

    Ημερομηνία:

    Μετά την Πρωτοχρονιά θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

    Όπως τόνισε, εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν, τόνισε. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί.

    Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο κ. Πλεύρης είπε ότι δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών.

    Επίσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση στο μέλλον οι ανεμβολίαστοι ούτε στους εξωτερικούς χώρους και τόνισε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι ειδικοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η έφοδος της αστυνομίας, οι συναντήσεις στα πριβέ και ο δικηγόρος που κάθισε στο τραπέζι των παικτών

    Πτυχές από το παρασκήνιο της σύλληψης του φερόμενου αρχηγού...

    Αυξημένη η κίνηση στα φαρμακεία για την αγορά self test για αλκοόλ

    Περισσότερες από 35.600 παραβάσεις σε μόλις 30 ημέρες κατέγραψε...

    Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φ. Ζαΐμη στο Eco Forum 2025

    Συγκεκριμένες προτάσεις παρεμβάσεων στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Πολιτικής...

    Επιμένει η Κρεμλίδου για τον Πατρινό αστυνομικό: «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή η ντροπή με έκανε να θέλω να “φύγω” από τη ζωή»

    Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε ξανά για την υπόθεση του revenge porn, περιγράφοντας...