Πλεύρης: Ερχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός

    Ημερομηνία:

    Μετά την Πρωτοχρονιά θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

    Όπως τόνισε, εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν, τόνισε. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί.

    Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο κ. Πλεύρης είπε ότι δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών.

    Επίσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση στο μέλλον οι ανεμβολίαστοι ούτε στους εξωτερικούς χώρους και τόνισε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι ειδικοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...