Πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν σε Ζάκυνθο, Καλαμάτα και Σαλαμίνα

    Ημερομηνία:

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΜΠΟΥΛΑ” Τραγάκι ν. Ζακύνθου, 76χρονος ημεδαπός.

    Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

    ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή “ΡΕΣΤΗ” ν. Σαλαμίνας, 94χρονος ημεδαπός.

    Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χτες, από τη θαλάσσια περιοχή Επισκοπής Χράνων Μεσσηνίας, 86χρονος ημεδαπός.

    Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Ανάπλαση Ανω Πόλης: Ξεκινά η ανακατασκευή πεζοδρομίων στη Γερμανού

    Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου Εργων Παναγιώτη Μελά με...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...

    Οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γι’ αυτά τα 4 χαρακτηριστικά

    Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη...

    Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν στις γυναίκες να φορούν μπούρκα για να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία

    Οι αρχές των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν διέταξαν όλες τις γυναίκες, ασθενείς,...