«Πνίγηκε» η Ιταλία: Επτά νεκροί και τρεις αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες

    Ημερομηνία:

    Επτά νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας.

    Φλίγκος

    Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στην Ανκόνα και σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa, ένας έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ του παρασύρθηκε από τα νερά στο Μπετολελε, άλλοι 4 στην Όστρα, ένας στο Τρεκαστέλλι και ένας στην Μπαρμπάρα.

     

     

    ICECAP

    Επίσης έχουν δηλωθεί τρεις αγνοούμενοι. Ανάμεσά τους ένα παιδί. Σύμφωνα με το Αnsa, το παιδί βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η μητέρα σώθηκε, ωστόσο το παιδί αγονείται.

    Στο χωριό Καντιάνο, το οποίο έχει πλημμυρίσει, το νερό έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο των σπιτιών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

    Στην επαρχία της Ανκόνα, «400 χιλιοστά βροχής έπεσαν σε δύο ή τρεις ώρες», δήλωσε ο Λουίτζι ντ’ Άντζελο, ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

    Τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά της καταστροφής που προκάλεσαν οι σφοδρές καταιγίδες.

    Για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν κινητοποιηθεί η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και η πυροσβεστική υπηρεσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...