ΠΝΟ: Δεμένα όλα τα πλοία την επόμενη εβδομάδα

    Ημερομηνία:

    Nέα 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που αρχίζει στις 00:01 ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021 και λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου 2021, με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης, εξήγγειλε, με σημερινή ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

    Η διοίκηση της ΠΝΟ ζητά μισθολογικές αυξήσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις για τα έτη 2020 και 2021, αλλά και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου όπως ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, εκπαίδευση, Υπηρεσίες Γενικών Μητρώων, ΓΕΝΕ, ανεργία, μαύρη ανασφάλιστη εργασία, οργανικές συνθέσεις πληρωμάτων, κ.λπ. Ζητά την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των εργαζομένων διότι, όπως αναφέρει, ο αγώνας «δεν είναι αγώνας που αφορά μόνο τους Έλληνες ναυτεργάτες αλλά αφορά όλη την τάξη των εργαζομένων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    The Love Van: Οι εθελοντές που ήρθαν στην Πάτρα για να προσφέρουν φαγητό στις πυρόπληκτες οικογένειες

    O εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στην Πάτρα αυτές τις...

    Την Πέμπτη ο Ανδρουλάκης στην Αχαϊα – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2025 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος...

    Όταν το ChatGpt παρομοιάζει λαϊκούς τραγουδιστές με μέταλ μπάντες – Ο Διονυσίου σαν Black Sabbath και ο Καζαντζίδης, Led Zeppelin

    «Μονοπάτια» και παράλληλα συμπάντα που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε,...

    Χρήστος Μπούρας: Από τους 20.000 υπό διαγραφή φοιτητές, μόλις 850 ζητούν επανεγγραφή

    «Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι περίπου σε 10...