Ποια γυναίκα αναλαμβάνει υπεύθυνη επικοινωνίας στον Παναιγιάλειο

    Ημερομηνία:

    Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ελεάννα Μαυροπούλου ως υπεύθυνη γραφείου τύπου και επικοινωνίας.

    Η Ελεάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, τα τελευταία 11 χρόνια έζησε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Φιλολογία και Αθλητική Δημοσιογραφία σε ΙΕΚ.

    Φλίγκος

    Είναι 29 χρονών και έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές στο Makedonia TV και στις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο. Έχει καλύψει στο παρελθόν την αναμετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της ομάδας μας στην συμπρωτεύουσα, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική.
    Αναλαμβάνει το γραφείο τύπου, αλλά και τα social media του συλλόγου μας, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε πρωτογενές υλικό και να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις.
    email επικοινωνίας: eleanna.mauro@gmail.com
    Την καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Παναιγιαλείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπανούλης: «Περιμέναμε τι θα πει για τον Γιάννη ο Αταμάν, χρόνια προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό των ανθρώπων»

    Η Εθνική ομάδα πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν...

    YΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ: Βγήκαν αθώοι οι γονείς! Τι είχε γίνει στο παιδί

    Αδιανόητες εικόνες και μία ιστορία που προκαλεί απορίες και...

    Φωνές για εκδίκηση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Κερκ – Οι υποστηρικτές του Τραμπ ρίχνουν την ευθύνη στην «Αριστερά»

    Στις Ηνωμένες Πολιτείες επικρατεί σοκ και έντονη ανησυχία μετά τη δολοφονία...