Πολάκης: Άμεσα εκλογές για να επουλωθεί το τραύμα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης μπορεί να είναι υποψήφιος

    Ημερομηνία:

    Το αίτημά του για άμεση προσφυγή στις εσωκομματικές κάλπες το επόμενο διάστημα προκειμένου να εκλεγεί ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου.

    Ο κ. Πολάκης κατέφθασε στα γραφεία του κόμματος για την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στην ατζέντα της οποίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και… μοιραία στο χρονοδιάγραμμα της νέας κούρσας για την εκλογή ηγεσίας, με δεδομένο ότι ο χρόνος διεξαγωγής των νέων εκλογών έχει δημιουργήσει ήδη το έδαφος για την επόμενη εσωκομματική ρήξη.

    Ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «τραύμα που πρέπει να επουλωθεί» για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρωθεί στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το «να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Όπως είπε δε, πιστεύει πως στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη και όλος ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό θα υποστηρίξω και σήμερα» είπε ο κ. Πολάκης.

    Δείτε βίντεο:

     

     

     

     

     

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρόδος: Ασέλγεια επί πληρωμή σε ανήλικο μαθητή από αγρότη

    Ένας 44χρονος αγρότης κατηγορείται ότι κατ’ εξακολούθηση προσέβαλε τη...

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αίτηση αναίρεσης για την καταδίκη του

    Την πρόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να υποβάλει αίτηση αναίρεσης...

    Η Πάτρα φώναξε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: Εντυπωσιακό βίντεο

    Eντυπωσιακό το τμήμα της διαδήλωσης που αφορούσε την Παλαιστίνη....

    Πάτρα – Φωτό και βίντεο: Χιλιάδες στην πορεία για την απεργία!

    Στους δρόμους βγήκαν εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα και στην Πάτρα...