Πόλεμος στην Ουκρανία: Έλληνας μεταδίδει από το Κίεβο – Στήνουν χαρακώματα μέσα στην πόλη

    Ημερομηνία:

    Παραδομένη στη δίνη ενός πολέμου που μαίνεται, η Ουκρανία μετρά τις πληγές της. Η μία μετά την άλλη οι πόλεις πέφτουν θύματα των Ρώσων εισβολέων, με τους νεκρούς, τις σειρήνες, τα άρματα μάχης να αποδεικνύουν ότι τελικά το σχέδιο μεγαλοϊδεατισμού του Βλάντιμιρ Πούτιν βρισκόταν πάντα στην ατζέντα.

    Οι εικόνες βουβές από το Κιέβο που έχει υποστεί το ισχυρό πλήγμα της προέλασης των Ρώσων μαχητών. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα δεν επιτρέπει τη συχνή κυκλοφορία του κόσμου στους δρόμους.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Στο έρημο αυτό σκηνικό ηχούν σειρήνες πολέμου, βόμβες, ενώ πέφτουν πύραυλοι επιτείνοντας το ήδη μεγάλο αίσθημα της ανασφάλειας.

    Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζει στη σελίδα του στο Facebook ο Έλληνας ο οποίος ζει στο Κίεβο, Τάσος Τσιάμης, μαρτυρούν τον κατακερματισμό της καθημερινότητας. Κόσμος συνωστίζεται για τα βασικά προϊόντα τα οποία δεν βρίσκει στα σούπερ μάρκετ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της: «Πολλά τα διδάγματα έως τώρα στη ζωή μου»

    Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι έκανε τον δικό...

    Άρης Στεφάτος: Ο αφανής Πατρινός ήρωας

    Η φωτογραφία, αλλά και το κείμενο που ακολουθούν, είναι...

    Ιωάννα Μαλέσκου για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει: Είναι ντροπή

    Στις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει με τον Κωνσταντίνο...