Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα παραμονές εκλογών»

    Ημερομηνία:

    Ως προς τις εκλογές, η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας ξανά για ενδεχόμενο «κυβέρνησης ηττημένων», «δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

    Για «επιδόματα – μπαλώματα» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωσή της για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τους συνταξιούχους και το ιδιωτικό χρέος.

    «Από την Δυτική Μακεδονία, μια περιοχή που ο ίδιος έχει καταδικάσει στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση – επιλογή που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες στους λογαριασμούς του ρεύματος – ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, μόλις σήμερα παραμονές εκλογών, να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα», τόνισε η κυρία Τσαπανίδου.

    Και προσέθεσε πως ο πρωθυπουργός, «αφού εξαπάτησε πολλαπλά τους συνταξιούχους, με την κατάργηση της 13ης σύνταξης και την περικοπή των αναδρομικών, τους δίνει τώρα ανεπαρκή επιδόματα προεκλογικού χαρακτήρα».

    «Ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος»

    Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως, την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί, «εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος».

    Ως προς τις εκλογές, η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας ξανά για ενδεχόμενο «κυβέρνησης ηττημένων», «δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

    https://www.in.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    Το μυστικό για το τέλειο πανάρισμα στο κοτόπουλο

    Κοτόπουλο πανέ ή τραγανές κοτομπουκιές; Έχουμε τα μυστικά για...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...