«Πόρτα» ιαπωνικών πόλεων σε αθλητές των Ολυμπιακών λόγω του κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    «Όχι» στη φιλοξενία αθλητών που θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα λένε σαράντα ιαπωνικές πόλεις, υπό τον φόβο… εισαγωγής κορονοϊού από τις διεθνείς αποστολές.

    Οι τοπικές αρχές ανησυχούν πως δεν θα υπάρχουν οι κατάλληλοι πόροι για να αντιμετωπιστεί ένα ενδεχόμενο τέταρτο κύμα της πανδημίας στη χώρα, τη στιγμή που υπάρχου σοβαρά παράπονα για την εμβολιαστική καμπάνια, η οποία προχωράει πολύ αργά.

    Από τις 582 πόλεις που έχουν καταγραφεί για να φιλοξενήσουν αθλητές, περίπου 40 αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία, ενώ ορισμένοι κυβερνήτες επαναφέρουν το αίτημα για νέα αναβολή των αγώνων, κάτι που η κυβέρνηση έχει απορρίψει κατηγορηματικά εδώ και καιρό.

    Ακυρώσεις, πάντως, υπάρχουν και από την πλευρά των αθλητών, με την αμερικανική ομάδα στίβου να αποφασίζει να μείνει στις ΗΠΑ για τις τελευταίες προπονήσεις για την καλύτερη προστασία των αθλητών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε φωτό και βίντεο: Οι Πατρινοί dj ξεσήκωσαν τον κόσμο στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας

    Ακρως επιτυχημένη η πρωτοβουλία του Δήμου να κάνει πάρτι...

    Πάτρα: Οι Στρατηγοί δεν αποκεφάλισαν την Μαρία Αντουανέτα – Ολα τα λεφτά ο… Μακρόν – φωτό και βίντεο

    Μαρία Αντουανέτα, Λουδοβίκο αλλά... και Εμανουέλ Μακρόν είχε το...

    Ο Όρμπαν μπλοκάρει το δάνειο στην Ουκρανία

    Η Ουκρανία χρειάζεται επειγόντως χρήματα και υποτίθεται ότι θα τα λάμβανε...

    Συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αιγιάλεια

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του...