Πόρτα – πόρτα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα σπίτια της Αχαΐας

    Ημερομηνία:

     

    Φλίγκος

    ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ

     

     

     

    ICECAP

    Στην τελική ευθεία, μπαίνει από αύριο Παρασκευή ο εκλογικός σχεδιασμός της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας στην Αχαΐα. Κλιμάκια στελεχών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και τους Υποψήφιους Βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέα Κατσανιώτη, Ιάσονα Φωτήλα, Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Ανδρέα Τσώκο, Γιώργο Τσίρη, Νίκο Σπηλιόπουλο, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου και Γιάννη Κουκουβέλα, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές, ξεκινούν τον τελικό κύκλο διανομής των ψηφοδελτίων, με στόχο να φτάσουν σε όλα τα σπίτια μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο οικισμό της Αχαΐας.

     

    Σε μήνυμα της η ΔΕΕΠ Αχαΐας, με την ευκαιρία της αυριανής διήμερης εξόρμησης, υπογραμμίζει.

     

    Πάμε δυνατά. Αγώνας μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν την κάλπη, με το βλέμμα ψηλά, με ανοιχτή τη σκέψη, την καρδιά μας, την αγκαλιά μας.

     

    Ενωμένοι όσο ποτέ, με ένα μόνο σύνθημα:

     

    Διανέμουμε τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Αχαΐα, την Κυριακή ψηφίζουμε και στις 26 σηκώνουμε τα μανίκια, συνεχίζουμε να χτίζουμε την νέα Ελλάδα που θα προχωρά σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.

     

    Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας από την προσεχή Δευτέρα θα μετατραπεί σε μια πολύχρωμη ελπίδα και το βάρος γι’ αυτό βρίσκεται στα δικά μας χέρια, όλων των Υποψηφίων Βουλευτών, των Μελών και των Εθελοντών, τα δικά σας χέρια, τη δική σας δύναμη. Πάμε μαζί για την μεγάλη νίκη και στην Αχαΐα.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Τσανταρλιώτης: Αν δεν μπορεί ο Δήμος… να το κάνουμε εμείς

    Το θέμα που αποκάλυψε η «Γνώμη» (ρεπορτάζ Διονύσης Ζακυνθινός)...

    Ρόδος: Πέθανε η τουρίστρια που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό

    Στο Νοσοκομείο Ρόδου άφησε την τελευταία της πνοή η...

    “Φως στο Τούνελ”: Αδιανόητο θρίλερ με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες

    Πρώτη πέθανε η μητέρα της οικογένειας, Κατερίνα Σιδηροπούλου, έξι...

    ΑΛΙΣΣΟΣ: Εντυπωσίασε το χορευτικό του συλλόγου “Πείρος” – ΦΩΤΟ

    Στην λειτουργία του Αγίου Νικολάου Αλισσού βρέθηκαν τα μέλη...