ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΣΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Οι τουρίστες μας βαθμολογούν για εστίαση και πολιτισμό!

    Ημερομηνία:

    Κερδίζουμε στον Πολιτισμό αλλά υστερούμε στην εστίαση – παροχή τέτοιων υπηρεσιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε «πατώσει». Απλά η βαθμολογία της Δυτικής Ελλάδας σε αυτή την κατηγορία είναι πιο χαμηλή από την αντίστοιχη άλλων περιφερειών!

    Σύμφωνα με έρευνα από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με τίτλο: «Η φήμη της Ελλάδας και της κάθε Περιφέρειας στα κοινωνικά δίκτυα και τις ιστοσελίδες ταξιδιών – Q2 2024», όλες οι περιφέρειες είχαν βαθμολογία μεγαλύτερη του 9.

    Συγκεκριμένα, ως προς τους επιμέρους δείκτες τουριστικής εμπειρίας ανά περιφέρεια, η Δυτική Ελλάδα έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία 9,5 στον Πολιτισμό, μαζί με τη Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.

     

    Φλίγκος

    Στα ρεστοράν και τα μπαρ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε χαμηλότερα από τον μέσο όρο (9) με βαθμολογία 8,8.

    Στις αξιολογήσεις ως προς τη σχέση ποιότητας-τιμής, η Δυτική Ελλάδα έχει μια από τις καλύτερες αξιολογήσεις με βαθμολογία 9,2 ενώ η υψηλότερη βαθμολογία που λαμβάνει η περιοχή, αφορά το προσωπικό που αξιολογήθηκε με 9,7 από τους ξένους επισκέπτες και με 9,5 από τους Ελληνες τουρίστες.

    GLEARNET

    Οι πέντε διεθνείς αγορές με τον υψηλότερο όγκο αξιολογήσεων στην Ελλάδα ήταν κατά σειρά το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία.

    Οι επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο έδωσαν τις υψηλότερες συνολικές βαθμολογίες, ακολουθούμενοι από εκείνους από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

    ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΣΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Οι τουρίστες μας βαθμολογούν για εστίαση και πολιτισμό!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...

    Γιατί «κρατάς σκορ» στις σχέσεις σου και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

    Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ανοιχτά, αλλά πόσες φορές...

    Δυτική Αχαΐα: Επιστολή Γρηγόρη Αλεξόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά

    Την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγέντων...

    Πάτρα: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών – Πύργου, παρουσία του Γ.Γ. Υποδομών

    Την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή...