«Πράσινος» γάμος στην Πολιτεία, παντρεύτηκε η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου

    Ημερομηνία:

    Χαρές για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο, καθώς χθες Σάββατο πάντρεψε τη μεγάλη κόρη του, Νάγια, με τον εκλεκτό της καρδιάς της και γιατρό στο επάγγελμα, Γιώργο.

    Ο γάμος τελέστηκε στην Πολιτεία και φυσικά είχε πολλές προσωπικότητες από το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Βασίλης Κεγκέρογλου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αλλά και στελέχη της νέας γενιάς, όπως η Βάσια Αναστασίου.

    unnamed

     

    Η κ. Γρηγοράκου, θεωρείται από τα πλέον δυναμικά νεότερα στελέχη του κόμματος, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αναμένεται να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Λακωνίας στις εθνικές εκλογές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Υπογραφή Σύμβασης για Έργα σε Ανατολικό και Νότιο Διαμέρισμα

    Υπογράφηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουνίου στο Δημαρχείο, από τον...

    H ΕΡΤ επενδύει στη Eurovision – Συζητήσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη για να επιστρέψει στην παρουσίαση εθνικού τελικού

    Σε project μακράς διαρκείας μετατρέπει η ΕΡΤ τη Eurovision, επενδύοντας...

    Φώτης Μεταξόπουλος: Η σύντροφός μου είναι 50 χρόνια νεότερη – Στον έρωτα δεν υπάρχει ηλικία

    Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή...

    Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα για 8 κατηγορούμενους

    Την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου από πλημμέλημα σε κακούργημα, με...