Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις οι αγρότες – «Ξεκινάμε άμεσα»

    Ημερομηνία:

    Kiνητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα προαναγγέλλουν οι αγρότες. Ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα αιτήματα των αγροτών.

    «Θα ξεκινήσουμε άμεσα τις κινητοποιήσεις μας», λένε οι αγρότες, καθώς επισημαίνουν πως από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί κανένα. Πέρσι τον Μάρτη συναντήθηκε το μπλόκο με τον πρωθυπουργό, εξήγγειλαν 6 μέτρα από τα οποία κανένα δεν έχει υλοποιηθεί.

    Η κιλοβατώρα έχει πάνω από 14 λεπτά, πληρώνουν οι κτηνοτρόφοι περισσότερο το αγροτικό ρεύμα από ό,τι το οικιακό. Το πετρέλαιο, η ενέργεια τα ίδια. Ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα εγκαταλείπεται με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης».

    «Το τεφτέρι είναι γεμάτο. Ήδη τα τρακτέρ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και θα ξεκινήσουν διαμαρτυρίες και μπλόκα. Πιστεύω αυτόν ή τον άλλον μήνα, τα funds που θα έρθουν θα έχουν τη δυνατότητα να διώξουν στον κτηνοτρόφο ή τον αγρότη γης και να μείνουν αυτοί, αλλά όχι με καλλιέργειες. Εμείς τα «ψάλλουμε» σε όλες τις κυβερνήσεις».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    4 νέες πολυτεχνικές θα “φιγουράρουν” στο νέο Μηχανογραφικό – Δείτε ποιες είναι στην Πάτρα

    Τέσσερις νέες Πολυτεχνικές Σχολές, οι οποίες θα είναι ισότιμες...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου.

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το καλοκαίρι θα έχει δύο αφεντικά   «Ο Υπηρέτης...

    Πώς η Κίνα θέλει να «κατακτήσει» τον Αρκτικό Κύκλο – Ο ρωσικός Βόρειος Στόλος παραμονεύει ενώ η Ευρώπη αμύνεται

    Στη μικρή πόλη Κίρκενες της βόρειας Νορβηγίας, ο νεοεκλεγείς...

    Πανστρατιά ξενοδόχων σε όλη την Ευρώπη -και των Ελλήνων- κατά της Booking.com

    Συστρατεύονται οι ξενοδόχοι ανά την Ευρώπη με μία κατά μέτωπο επίθεση κατά...