Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις οι αγρότες – «Ξεκινάμε άμεσα»

Ημερομηνία:

Kiνητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα προαναγγέλλουν οι αγρότες. Ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα αιτήματα των αγροτών.

«Θα ξεκινήσουμε άμεσα τις κινητοποιήσεις μας», λένε οι αγρότες, καθώς επισημαίνουν πως από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί κανένα. Πέρσι τον Μάρτη συναντήθηκε το μπλόκο με τον πρωθυπουργό, εξήγγειλαν 6 μέτρα από τα οποία κανένα δεν έχει υλοποιηθεί.

Η κιλοβατώρα έχει πάνω από 14 λεπτά, πληρώνουν οι κτηνοτρόφοι περισσότερο το αγροτικό ρεύμα από ό,τι το οικιακό. Το πετρέλαιο, η ενέργεια τα ίδια. Ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα εγκαταλείπεται με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης».

«Το τεφτέρι είναι γεμάτο. Ήδη τα τρακτέρ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και θα ξεκινήσουν διαμαρτυρίες και μπλόκα. Πιστεύω αυτόν ή τον άλλον μήνα, τα funds που θα έρθουν θα έχουν τη δυνατότητα να διώξουν στον κτηνοτρόφο ή τον αγρότη γης και να μείνουν αυτοί, αλλά όχι με καλλιέργειες. Εμείς τα «ψάλλουμε» σε όλες τις κυβερνήσεις».

proliptikes
PhysioClinic

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω IRIS και έλεγχος στους επαγγελματικούς λογαριασμούς

Νέες υποχρεώσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα...

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΣ: “Από θαύμα ζω” δήλωσε το θύμα της ληστείας! Τον μαχαίρωσαν 10 φορές στην κοιλιά

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 9 μηνών για απόπειρα...

Χαράλαμπος Μπονάνος: Προβολή της περιφέρειάς μας …σε δύο ρόδες

Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σε ανάρτησή του έγραψε: Ο...

Νέες αρμοδιότητες για τον Συνήγορο του Καταναλωτή

Μετά τον Κώδικα Δεοντολογίας, για τις παραπλανητικές εκπτώσεις και...