Οι απόψεις των επιστημόνων για τα αυγά βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση. Υπάρχουν εκείνοι που «κατηγορούν» το τρόφιμο ως υπεύθυνο για την αύξηση της χοληστερόλης και του κινδύνου για την καρδιαγγειακή υγεία, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται περί μύθων και ότι το αυγό αποτελεί, στην πραγματικότητα, μια πολύ καλή και υγιεινή επιλογή, ιδιαίτερα για το πρωινό γεύμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο ygeiasthemata.gr ΤΟ ΝΕΟ SITE της Πάτρας
Πρωινό: Πείτε «όχι» στα αυγά και μειώστε αυτόν τον κίνδυνο για την υγεία – Τι να προτιμήσετε