Προκαλεί ο δικηγόρος των Κροατών χούλιγκαν: “Τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα οι οπαδοί της ΑΕΚ”

    Ημερομηνία:

    Ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε ακραία προκλητικός στα κροατικά μέσα ενημέρωσης και στα social media για τα όσα έγιναν με τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τους χούλιγκαν που ήρθαν στην Ελλάδα και αφαίρεσαν τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί της Ένωσης είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν.

    «Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.

    Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», τόνισε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιθεώρηση Εργασίας: Ρεκόρ ελέγχων με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων – Τι προβλέπεται για το δώρο Χριστουγέννων

    Σε φάση εντατικοποίησης των ελέγχων βρίσκεται η Επιθεώρηση Εργασίας, ενόψει...

    Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός

    "Προσχηματικό" χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, τον διάλογο που...

    Πατρινός ασφαλιστής κατήγγειλε Aχαιό πρώην παίκτη ριάλιτι: “Μου σκασε τα λάστιχα και με χτύπησε στο κεφάλι”

    Στην καταγγελία πως δέχθηκε επίθεση από έναν πρώην παίκτη ριάλιτι...

    ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ: Μπαίνουν κάμερες μετά το σκάνδαλο με τις εικόνες

    Στο «σκοτάδι» παραµένουν τα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης Αρχαιοκαπηλίας,...