Προς καθολική αποχή οι δικηγόροι στα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου

    Ημερομηνία:

    Την κήρυξη καθολικής αποχής στις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, προτείνει η συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, κατά τη συνεδρίασή τους την Κυριακή (16.02.2025).

    Παράλληλα, οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας, επανέλαβαν το αίτημά τους για «αποκάλυψη της αλήθειας και απόδοση δικαιοσύνης» στην τραγωδία στα Τέμπη, η οποία έχει συγκλονίσει όλη την ελληνική κοινωνία.

    «Η τραγωδία των Τεμπών έχει συγκλονίσει τη ελληνική κοινωνία και δεν μπορεί να αφήσει κανένα πολίτη αδιάφορο.

    Η Ολομέλεια και Δικηγορικοί Σύλλογοι της Χώρας από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν υπέρ της ανάθεσης της διερεύνησης της υπόθεσης, λόγω της σπουδαιότητάς της, σε Εφέτη- Ανακριτή και δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας προκειμένου να συμβάλλουν, υπό την ιδιότητά τους αυτή, στην αποκάλυψη της αλήθειας και στην απόδοση δικαιοσύνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την Ζωή Κατσαρού, μόλις 54 ετών

    Θρήνος για την 54χρονη Ζωή Κατσαρού, αδελφή του Προέδρου...

    Μπορεί να «φταίει» το τυρί για τους εφιάλτες; Η επιστήμη απαντά

    Η υπερβολική κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων ενδέχεται να επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο...

    Βγαίνουν μαζί έξω από τα κελιά τους Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου

    Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται οι δυο γυναίκες που σόκαραν το...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι “παλιοί” που ετοιμάζουν νέα παράταξη για να “χτυπήσουν” τον Πελετίδη στον Δήμο – ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc/