Πρωτιά για Καραλή στο Ζάγκρεμπ

    Ημερομηνία:

    Σε εξαιρετική κατάσταση ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στο Ζάγκρεμπ συμμετείχε στον αγώνα «74th Boris Hanžeković Memoria».

    Εκεί, έκανε άλμα στο επί κοντώ 5 μέτρων και 88 εκατοστών, επίδοση που συνιστά την κορυφαία στην ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα.

    Με αυτή βγήκε πρώτος και κέρδισε το αγώνισμα, ξεπερνώντας τον Σαμ Κέντριξ. Εν συνεχεία προσπάθησε να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ, ανεβάζοντας τον πήχη στα 6.01μ. Όμως εκεί είχε τρεις άστοχες προσπάθειες.

     Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας θα κάνει τον επόμενο – τελευταίο του – αγώνα του στη σεζόν στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.

    Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη χρονιά στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με βολή στα 74,82μ. στην τελευταία του προσπάθεια. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκακη είχε μια ακόμη έγκυρη προσπάθεια, την δεύτερη, στα 71,82 μέτρα. Ο 24χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας κατέλαβε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Μίσα Κόχαν με 81,14 μέτρα και νέο ατομικό ρεκόρ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...